Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@05:03:19 GMT

رفع مشکل کارتخوان های جایگاه های سوخت

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۱۲۷۸

رفع مشکل کارتخوان های جایگاه های سوخت

به گزارش خبرنگار بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علی محمودزاده مدیرعامل سداد در نشست خبری اظهار کرد: بانک ملی ایران به عنوان یکی از بانک های برتر ایران و جهان اسلام به سمتی حرکت کرده است که مشتری برای استفاده از خدمات هیچ نیازی به حضور در شعبه این بانک نداشته باشد.

وی افزود: بانکداری الکترونیک کاربر ایرانی را از مراجعه حضوری به بانک بی نیاز می کند و سرویس نشان شامل ارائه تسهیلات کرونا،افتتاح حساب،خدمات نوین بانکداری الکترونیک،ارائه صدور کارت بانکی مجازی ،احراز هویت مجازی و نشان اعتبار جهت استفاده از تسهیلات بانک ملی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد سوال خبرنگاراقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در مورد مشکل کارتخوان های جایگاه های سوخت تصریح کرد:  تاکنون پرداخت ها در انحصار یک بانک و یک شرکت پرداخت بوده و طی صحبتی که با شرکت پخش فرآورده های نفتی شده ،قرار شده است که حداقل چهار تا پنج شرکت پرداخت دیگر هم حضور داشته باشند که با این اتفاق کیفیت خدمات متفاوت خواهد بود و بهبود خواهد یافت .

وی در ادامه گفت: ما پیشنهادی را به سازمان سوخت ارائه کرده ایم برای پرداخت های اعتباری هزینه سوخت که در حال بررسی است و اگر این طرح اجرا شود پرداخت سوخت بسیار راحت خواهد بود،هرکس که سوخت گیری کرد برود و تسویه با جایگاه و تسویه با راننده را ما به عهده خواهیم گرفت.

محمود زاده در مورد قراردادن اطلاعات بانکی مشتریان بانک ملی در اختیار سداد گفت: بحث اعتبار سنجی یک بحث کلان است که به دولت الکترونیک باز می گردد تمامی بخش هایی که اطلاعاتی از مشتری دارند باید اطلاعات خود را دریک شبکه مطمئن به اشتراک بگذارند و هر بخشی که این اطلاعات را در اختیار گرفت باید پاسخ گو باشد و اروپا و امریکا بسیار در این بخش پیشرفته است، و در حال حاضر بعضی از این بخش ها برای ارزیابی وجود دارد و به محض درخواست مشتری برای خدمات سیستم به طور آنی به ارزیابی می پردازد.

مدیر عامل سداد در مورد سرویس صنعت پرداخت گفت: بخشی که خدمات را ارائه می دهد و بخشی هم هزینه آن خدمت ارائه شده را می پردازد و در کشور ما هردو بخش را بانک پرداخت می کند که غلط است و مصرف کننده هم باید سهمی را پرداخت کند و پیمانکار و و ارائه دهنده خدمات نباید سهمی را پرداخت کند.

وی در مورد ارائه خدمات به افراد نابینا و کم بینا هم گفت : در مورد خدمت به افراد کم بینا و نابینا هم کارهای خوبی شروع است که در حال حاضر این افراد با استفاده از اپلیکیشن گویا بعضی از خدمات را انجام دهند و کارهای دیگری هم قرار است که انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک بانکداری دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۱۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان

بانک جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد ۸۴ میلیون دلار برای مبارزه با مشکلات اقتصادی و اجرای پروژه‌های معیشتی به افغانستان کمک می‌کند.

براساس بیانیه بانک جهانی مبلغ ۷۰ میلیون دلار آن از طریق صندوق امانی افغانستان (ای.‌آرتی.‌اف) و انجمن انکشاف بین‌المللی (آی.‌دی.‌ای) برای اجرای پروژه‌های معیشتی در افغانستان هزینه خواهد شد.

مسئول بخش افغانستان بانک جهانی تصریح کرد: انجمن توسعه بین‌المللی در ۱۸ ماه گذشته چارچوب مشخص و مؤثری را برای هزینه این مبلغ در بخش‌های اشتغال، به‌ویژه برای زنان و دختران در افغانستان تهیه کرده است.

به گفته ملیندا گود، با این کمک، آی.‌دی.‌ای می‌تواند به ارائه خدمات خود در بخش‌های مختلف برای مردم افغانستان در شش حوزه و ۲۶ ولایت ادامه دهد.

مسئول بخش افغانستان بانک جهانی همچنین اذعان داشت: این طرح با اعتبارات جدید، فعالیت‌های خود را در مناطق شهری و روستایی افزایش می‌دهد، فرصت‌های معیشتی بیشتری را برای زنان فراهم می‌کند و برای بازگشت‌کنندگان افغانستانی شرایط اشتغال و برخی خدمات دیگر را ارائه می دهد.

کد خبر 6093978 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!
  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد